На місце події виїхала група реагування патрульної поліції \ фото УНІАН

У місті Червоноград на Львівщині, вчора, 5 березня, учасники ДТП влаштували масову бійку із стріляниною, внаслідок чого один чоловік отримав вогнепальне поранення, п‘ятеро людей отримали травми, серед них - двоє громадян Естонії та житель Києва.

Читайте такожНа Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса з двома автомобілями постраждало четверо осіб

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, близько 23.45 надійшло повідомлення, що на вул. Богдана Хмельницького у Червонограді відбувається конфлікт між групою чоловіків та чути звуки пострілів.

Відео дня

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції Червоноградського відділу поліції, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

Правоохоронці встановили особи учасників конфлікту. Ними виявились троє мешканців Червонограда віком 26, 27 та 32 років, двоє 39-річних іноземців та 40-річний киянин. Також встановлено, що суперечка між чоловіками виникла через зіткнення двох автомобілів – Audi та Toyota.

«Конфлікт між водіями та пасажирами автомобілів-учасників ДТП переріс у бійку, під час якої киянин здійснив постріли із пристрою для відстрілу гумових куль, влучивши у ногу 27-річному мешканцю Червонограда. Інші учасники конфлікту також отримали тілесні ушкодження – усім їм було надано медичну допомогу», - зазначається у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу ("хуліганство"). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Пристрій для відстрілу гумових куль поліцейські вилучили та скерували на експертизу.

За інформацією місцевих ЗМІ, перестрілка з бійкою сталися біля території польського цвинтаря у Червонограді. Іноземцями виявилися двоє громадян Естонії.