У Києві чоловік загинув, підірвавшись на гранаті / фото kyiv.npu.gov.ua

В одному з гуртожитків у Солом'янському районі Києва виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями та невідомим предметом у руках.

Правоохоронці поспілкувалися із сусідом загиблого по кімнаті, який пояснив, що напередодні чоловік приніс невідомий предмет, походження якого не пояснив, повідомили у прес-службі столичної поліції.

Читайте такожЧерез вибух гранати у бліндажі двоє українських бійців загинули, один дістав поранення

Відео дня

"Коли він вирішив перевірити його справність, предмет вибухнув. Чоловік отримав тілесні ушкодження. Чому сусід по кімнаті відразу не надав товаришу допомогу, не викликав «швидку» та лише наступного дня повідомив про випадок правоохоронцям, будуть встановлювати слідчі", - розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився мешканець Київської області 1987 року народження. Його тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Також на експертизу направлено рештки вибухівки.

За фактом смерті чоловіка відкрили два кримінальних провадження: за ст. 115 (Умисне вбивство), із додатковою кваліфікацією – нещасний випадок та за ч. 3 ст. 136 (Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані)  Кримінального кодексу України.

фото kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у листопаді минулого року у Києві чоловік вчинив самогубство, підірвавшись на гранаті.