У поліції зазначили, що транспортний засіб рухався по інерції / фото прес-служба управління патрульної поліції Чернівецької області

У Чернівецькій області співробітники патрульної поліції врятували водія автомобіля Peugeot Expert, в якого під час руху стався мікроінсульт.

Як повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Чернівецької області, пригода сталася сьогодні приблизно о першій годині ночі на автомобільній трасі «Чернівці–Снятин» у межах населеного пункту Лужани.

Правоохоронці помітили автомобіль Peugeot Expert, який рухався дуже повільно – зі швидкістю приблизно 5-10 км/год. Як зазначають у поліції, водій автомобіля наражав на небезпеку себе й інших учасників дорожнього руху.

Відео дня

Поліцейські увімкнули червоні проблискові маячки та подали звуковий сигнал, проте водій не реагував і продовжував рух.

Читайте такожЩодо кривавої ДТП у Харкові порушили нову кримінальну справу

«Наблизившись та оглянувши автомобіль, який все ще рухався, інспектори побачили чоловіка, який знаходився на водійському сидінні у незвичному положенні – його ноги знаходились на панелі приладів. На стук у вікно громадянин також не реагував», – повідомили у прес-службі.

Водночас у поліції зазначили, що транспортний засіб рухався по інерції.

Правоохоронці викликали на допомогу ще один екіпаж, та спільними зусиллями інспекторам вдалося зупинили автомобіль.

«Чоловік перебував у безпорадному стані, розмовляти не міг. На місце одразу викликали бригаду швидкої медичної допомоги. До приїзду карети швидкої патрульні надали першу домедичну допомогу, та встановили дані рідних, яких одразу повідомили про дану ситуацію. Родичі чоловіка одразу прибули на місце події. Попередній діагноз встановив лікар - мікроінсульт, чоловіка одразу госпіталізували в супроводі поліції», – повідомили у прес-службі патрульної поліції.