Чоловік пропонував за вербування неповнолітніх грошову винагороду повіям / Фото Alan Rampton via flickr.com

Одеські правоохоронці затримали в Києві чоловіка, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх дівчаток.

Як повідомляє Департамент комунікацій Національної поліції України, співробітники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполіції в Одеській області викрили 42-річного жителя Києва, який знімав дитяче порно.

Читайте такожНа Одещині знайдений убитим політик з Придністров'я

Відео дня

Встановлено, що його жертвами були дівчатка віком 9-10 років. Крім того, стало відомо, що чоловік пропонував за вербування неповнолітніх грошову винагороду повіям.

«Затримали зловмисника під час чергової спроби розбещення дитини. Чоловік намагався домовитися з матір'ю малолітньої дівчинки, яка жила в Одесі, про статевий акт за участю її доньки. За розбещення неповнолітньої він запропонував 500 євро», - повідомили в поліції.

Зараз фігурант затриманий за ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику інкримінують одразу три статті Кримінального кодексу України - ст. 149 (торгівля людьми), ст. 156 (розбещення неповнолітніх) та ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних матеріалів) ККУ. Слідчі дії тривають.