Медики госпіталізували потерпілого в результаті різанини на Майдані Незалежності / фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

У ніч на 28 травня у центрі Києва на Майдані Незалежності відбулася бійка з різаниною.

Читайте такожУ центрі столиці підліток ножем порізав власних матір та бабусю

Інцидент стався близько 00.45. Під час конфлікту постраждав 18-річний хлопець. Його госпіталізували до лікарні, повідомляє "Інформатор".

Відео дня

За попередньою інформацією, двоє молодих хлопців розпивали алкогольні напої на парапетах, біля Стели Незалежності. За словами одного потерпілого, в якийсь момент повз них проходили троє хлопців. Спочатку дві компанії почали розмовляти між собою, після чого одні запропонували іншим випити.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

Приємне спілкування тривало не довго і почалася сварка і бійка. У ході конфлікту один з трьох завдав кілька ножових поранень опоненту. Також постраждав і товариш постраждалого, але він отримав незначні травми.

Після бійки компанія з трьох хлопців зникла у невідомому напрямку. На Майдан викликали поліцію і медиків. Лікарі оглянули постраждалих госпіталізували одного хлопця з ножовими пораненнями обличчя.

Місце, де була бійка було залито кров'ю, а в одній з калюж лежав розкладний ніж. Імовірно, ним і були нанесені поранення потерпілому. Всі обставини будуть з'ясовувати правоохоронці.

фото Дмитро Щерблюк / Інформатор

Як повідомляв УНІАН, 2 травня в Житомирі в гуртожитку коледжу порізали ножем студента.