У Житомирі в результаті конфлікту в гуртожитку з ножовими пораненнями госпіталізований студент / фото zt.npu.gov.ua

У Житомирі внаслідок конфлікту у гуртожитку коледжу 19-річний студент завдав ножові поранення своєму опонентові – 18-річному хлопцю.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, подія сталася 1 травня.

За відомостями поліції, обидва хлопці є студентами одного навчального закладу і проживають у його гуртожитку.

Відео дня

«1 травня близько 16:30, коли вони готували їжу на спільній кухні, між ними виник раптовий конфлікт. Один з парубків у розпалі емоцій від нанесених йому словесних образ схопився за ножа та спричинив опонентові кілька поранень», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВ Одесі за розбійні напади і викрадення затримані троє підлітків від 14 до 16 років

Постраждалий, у якого лікарі згодом діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та різані рани спини, був доставлений до хірургічного відділення лікарні.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 15 (замах на злочин) та ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи вилучили речові докази та опитали мешканців гуртожитку.

Зазначається, що 19-річний підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та дає свідчення. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати до 15 років ув’язнення.

фото zt.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, раніше в поїзді на Миколаївщині сталася різанина, внаслідок якої були госпіталізовані двоє людей.