В Київському апеляційному суді засуджений не дочекався рішення суддів та втік / Фото УНІАН

В Київському апеляційному суді засуджений за вбивство чоловік втік із судової зали, поки судді перебували в нарадчій кімнаті. Правоохоронці не могли знайти злочинця майже два місяці.

Читайте такожМоторошні подробиці вбивства 5-річної доньки на Житомирщині: батьки спалили її у печі, рештки викинули в річку (фото)

Про це повідомляється на сайті Прокуратури Чернігівської області. Зазначається, що у 2015 році засуджений в ході сварки застрелив потерпілого з рушниці, а потім скинув його тіло з мосту в русло річки Удай.

Відео дня

Деснянський районний суд міста Чернігова засудив чоловіка за умисне вбивство (ч. 1     ст. 115 КК України) та призначив покарання у виді 12 років позбавлення волі. Винуватець з такою позицією прокурора та суду не погодився, подавши апеляційну скаргу. Розгляд цієї скарги відбувся в Київському апеляційному суді.

«Оцінюючи надані суду докази та передчуваючи незмінність позиції суду, під час перебування колегії суддів у нарадчій кімнаті, засуджений втік із зали судового засідання. Апеляційним судом вирок колегії суддів Деснянського районного суду м. Чернігова залишено в силі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що майже 2 місяці чоловік переховувався від правоохоронців, проте 25 травня його затримали. Наразі засуджений перебуває у Чернігівському СІЗО, де очікує на виконання вироку та етапування у місця несвободи.

Раніше повідомлялось, що у Коломиї Івано-Франківської області адвокат застрелив дружину і наклав на себе руки.