На "мосту Кличка" лопнуло ще одне скло / фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

У Києві на нещодавно відкритому пішохідно-велосипедному мосту розбилося ще одне скло на підлозі.

Попри те, що оглядовий майданчик тимчасово огородили спеціальним парканом, туди заходять люди і безперешкодно там гуляють, повідомляє "Інформатор".

Одна з секцій скляної підлоги пошкодилася в п'ятницю, 31 травня, близько 22:40.

Відео дня
фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

Оглядовий майданчик на час ремонту скляної підлоги огородили спеціальним парканом. Однак мешканці Києва відсунули одну із секцій огорожі, щоб безперешкодно потрапити на закриту частину мосту. Люди зовсім не соромилися ходити по покритому тріщинами склу і робити фото. Сама ж розбита секція через сильні пошкодженя геть втратила прозорість.

фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

Як повідомляв УНІАН, 25 травня мер Києва Віталій Кличко відкрив новий пішохідно-велосипедний міст, що з'єднує Володимирську гірку та Арку дружби народів.

Міст має ламану форму, вигини. Це нестандартне рішення. Довжина мостового переходу - майже 212 метрів, він побудований з бетону і скла. Покриття - з гусасфальта. Вартість будівництва моста становить 275 млн грн.

фото Владислав Кузнєцов / Інформатор

26 травня Кличко повідомив про тріснуте скло на двох фрагментах скляного настилу на мосту. За його словами, не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу мосту. Розглядається версія того, що стріляли, повідомив Кличко.

У той же день міст закрили. Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом псування скла на пішохідному мосту як умисне пошкодження майна. Потім міст був знову відкритий для прогулянок.

Журналісти повідомили, що під час заміни вже тріснутих двох фрагментів "скляного" мосту, виявлені тріщини вже на третьому фрагменті.