На Київщині чоловік вбив співмешканку через ревнощі / УНІАН

У Білоцерківському районі Київської області чоловік жорстоко побив свою співмешканку на ґрунті ревнощів. Постраждала померла в реанімації від отриманих травм.

Читайте такожУ Херсоні чоловік відрізав собі голову електропилкою, знайомі заговорили про секту

Як повідомляється на сайті ГУ нацполіції в Київській області, правоохоронці отримали від медиків швидкої допомоги повідомлення про те, що до місцевої лікарні без свідомості, з численними травмами доставлена 38-річна місцева мешканка. Незважаючи на зусилля лікарів, врятувати пацієнтці життя не вдалось.

Відео дня

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження загиблій наніс її 36-річний співмешканець, з яким потерпіла часто зловживала спиртними напоями. Між ними виник конфлікт на грунті ревнощів, під час якого чоловік жорстоко побив жінку.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі зловмисник затриманий. Триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання для злочинця міри запобіжного заходу.  

Раніше повідомлялось, що у Каланчацькому районі Херсонської області 66-річний пенсіонер під час побутової сварки застрелив чоловіка та жінку. Причиною вбивства стала нетвереза сварка на ґрунті ревнощів.