На Дніпропетровщині знайшли мертвою дівчинку, яку розшукували тиждень / фото facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

На Дніпропетровщині поліція знайшла тіло 13-річної Інни Дубік, яку розшукували з 29 червня.

Читайте такожУ Запоріжжі за зґвалтування 2-річної дівчинки затримали дитячого фотографа

Поліцейські затримали підозрюваного, який зізнався і показав, де він зґвалтував та вбив дівчину. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

Відео дня

"На Дніпропетровщині оперативниками поліції вчора був затриманий двічі раніше засуджений, 1995 р.н., який вказав місце, де він зґвалтував та вбив дівчину, 2005 р.н. У вказаному їм місці в ході проведення невідкладених слідчих дій був й виявлений труп дитини", - йдеться у повідомленні.

Аброськін зазначив, що дівчину поліція розшукувала з 29 червня цього року, але зникла вона ще 23 числа: батьки не повідомляли, бо були дуже зайняті розпиттям алкогольних напоїв.

Інна Дубік / фото фото dp.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 19 червня на Одещині було знайдено убитою у вигрібній ямі 11-річну Дарину Лук'яненко.

За підозрою у вбивстві дівчинки затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова. Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба згвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Крім того, з огляду на факт знущання над померлою (вигрібна яма та ін.), справу відкрита за ст. 297 (наруга над тілом). Передбачається, що вбивство скоєно на сексуальному грунті.