У Львові розшукують грабіжників, які викрали з авто понад 300 тис. гривень / фото facebook.com/igor.zinkevych

У Львові невідомі скоїли розбійний напад на водія автомобіля, який перевозив гроші в банківську установу, і заволоділи коштами в сумі понад 300 тис. грн.

Як повідомила УНІАН начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, розбій стався на вул. Івана Мазепи.

«До поліції зателефонував 27-річний працівник однієї з львівських фірм, який повідомив, що на нього близько 10.20 скоїли напад двоє невідомих, які заволоділи грошима, які були в салоні автомобіля Mazda, в сумі понад 300 тис. грн», - сказала вона.

Відео дня

Читайте такожНа Дніпропетровщині злодій пограбував один магазин п'ять разів за тиждень

За її словами, правоохоронці встановили, що двоє невідомих підбігли до автомобіля Mazda, коли водій зупинився біля світлофора. Один із нападників розпилив в очі водію невідомий газ, інший – молотком вибив вікно у задніх дверцятах та забрав із сидіння чорний пакет в якому, за словами заявника, було понад 300 тис. грн, які він віз у банк. Після цього нападники зникли у невідомому напрямку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4. ст. 187 КК України (розбій). Правоохоронці встановлюють особи нападників та розшукують можливих свідків розбійного нападу.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одесі невідомі пограбували квартиру українського шахіста Станіслава Богдановича.