Поліція відкрила справу / facebook.com/mvs.gov.ua

В Одесі затримано охоронця нічного клубу «Гранат» за підозрою у вбивстві відвідувача.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася минулої ночі біля розважального закладу в центрі міста.

«36-річний одесит втрутився у конфлікт між своїм другом і охоронцями нічного клубу, намагаючись його припинити. В цей час охоронець вдарив чоловіка по голові, внаслідок чого потерпілий впав на тротуар. Потім його доставили в реанімаційне відділення медичного закладу, в якому він помер», - повідомили в главку.

Відео дня

Читайте такожНа Київщині у ДТП з автомобілем конвою загинули двоє військових, ще семеро постраждали (фото)

За підозрою у завданні одеситу тяжких тілесних ушкоджень співробітниками Приморського відділу поліції викрито 24-річного охоронця закладу. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зараз слідчі проводять необхідні процесуальні заходи в рамках розпочатого кримінального провадження і встановлюють всі обставини події.

Як повідомив УНІАН представник главку, інцидент стався біля клубу «Гранат», до якого хотіли увійти загиблий зі своїм товаришем. Однак охоронці не впустили їх всередину через те, що ті нібито були в стані алкогольного сп'яніння. В результаті стався словесний конфлікт, під час якого охоронець, за даними джерела, з охоронного агентства «Самсон», вдарив потерпілого.