В Ужгороді шукають невідомих, що скоїли замах на офіцера поліції / mvs.gov.ua

Поліція назвала прикмети та показала фотороботи зловмисників, які скоїли напад на начальника Управління захисту економіки Національної поліції у Закарпатській області Андрія Іванківа.

Читайте такожУ Сумах під час стрілянини жінка поранила двох людей (фото)

Як зазначається на сайті Нацполіції, у вчиненні даного правопорушення підозрюються двоє осіб:

Відео дня

«1 - ріст 175 см. вік до 25 років, одягнутий: синя куртка до коліна, на голові мав перуку сивого кольору, також капюшон, окуляри темного кольору, на куртці на поясі кобура з лівої сторони у кобурі зброя рукояткою вперед, кобура чорного кольору тканинна, темні спортивні штани і кеди світлого кольору» 

 

«2 - Особа на велосипеді вік 24-25 років, круглолиций, волосся коротке русяве, штани темного кольору, майка сірого кольору, попередньо може направлятися в мікрорайон "Новий" м. Ужгород».

 

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 348 КК України. На території області введено спеціальний оперативний план "Сирена".

Особовий склад поліції орієнтований на встановлення та затримання підозрюваних.

Раніше повідомлялось, що в Ужгороді обстріляли автомобіль начальника Управління захисту економіки Національної поліції у Закарпатській області Андрія Іванківа. Правоохоронець не постраждав, поранена мешканка міста Ужгород, яка йшла поблизу

МВС розцінює це як спробу протидії боротьбі з контрабандою.