У Херсоні збили двох підлітків / t.ks.ua

У Херсоні жінка за кермом іномарки мало не вбила двох дітей, збивши їх на пішохідному переході. Очевидці виклали в мережу відео моменту аварії з відеореєстратора.

Як повідомляє Типовий Херсон, ДПТ сталося на перехресті вулиць Робоча і Стрітенська.

Читайте такожУ Вінницькій області в ДТП травмувалися п'ятеро дітей

"Сьогодні о 13:11 дня я став свідком жахливої ДТП на перехресті вулиць Стрітенська і Робоча: у той час як водій маршрутки пропускав молоду пару на пішохідному переході, по лівій смузі промчав Таурег, за кермом якого була жінка. Вона збила хлопчика і дівчинку, як з'ясувалося пізніше, віком 15 та 16 років. Хлопчик відлетів вперед і Таурег його ще раз переїхав, обох жертв забрала швидка. Зараз вони знаходяться в реанімації у важкому стані. Я залишився і дав свідчення як свідок, але патрульна служба, яка прибула на місце аварії, нічого не робила, аргументувавши тим, що це нібито не їхня юрисдикція. Мовляв, потрібно чекати слідчого. Я з іншими свідками дочекався його тільки через 4 години після події, коли навіть плями крові на дорозі були майже сухі і багато свідків розійшлися", - розповів виданню свідок.

На його думку, справу намагалися зам'яти.

"Коли приїхав слідчий, до мене підійшов чоловік жінки, яка збила дітей, і почав доводити, що я даю хибні свідчення, нібито діти взагалі йшли не по переходу, а перебігали дорогу в недозволеному місці. Це при тому, що ДТП сталося в 10-15 метрах від мене, і ще 6 свідків дали аналогічні свідчення про те, що ДТП сталося на переході!", - розповів свідок.