В квартиру колишньої дружини чоловік вліз через відкритий балкон / фото: прес-служба поліції

В Одесі затримано чоловіка, який після невдалої спроби обікрасти свою колишню дружину скинув її з балкона 3-го поверху житлового будинку.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався наприкінці минулого тижня.

Читайте такожУ Дніпрі дівчина вижила після падіння з п'ятого поверху

Відео дня

Зокрема, вночі на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Космонавтів (Малиновський район міста) невідомий з балкона на 3-му поверсі багатоповерхового будинку зіштовхнув жінку.

Оперативно-слідча група, яка прибула на місце, встановила, що в квартиру своєї колишньої дружини через відкритий балкон вліз чоловік.

«Серед ночі жінка прокинулася від дивного шуму і побачила, як колишній чоловік з метою крадіжки збирає її речі. Потерпіла стала вимагати повернути викрадене і між ними зав'язалася сварка, в ході якої чоловік зіштовхнув господиню з балкона», - повідомили в главку.

Як зазначається, сусіди, які стали очевидцями цієї події, відразу викликали швидку допомогу і поліцію.

За даними правоохоронців, 57-річну жінку з численними травмами, в тому числі переломами, госпіталізовано. Її колишнього 32-річного чоловіка, який, як з'ясувалося, перебував у стані алкогольного сп'яніння, доставлено в поліцію.

Чоловіка оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Розслідування триває.