За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження / pixabay.com

У Харкові після тривалого лікування померла одномісячна дівчинка. За словами матері немовля, дівчинка потрапила до лікарні після того, як вона впустила на неї мобільний телефон.

Читайте такожУ Вінниці підозрюваний у поширенні дитячого порно повісився в СІЗО на простирадліЯк повідомляє NewsRoom, дитина померла 1 серпня від тяжких тілесних ушкоджень, а до лікарні поступила ще в травні в стані коми. На тілі було видно синці та гематоми.

«Мати дитини розповіла поліції, що за день до госпіталізації вона намагалася нагодувати доньку і, натиснувши пальцями на щоки, повернула голову маляти до грудей. Харків'янка стверджує, що під час годування вона розмовляла телефоном. Донька вдарила жінку ногою в живіт, і мати впустила телефон на обличчя маляти», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Судмедекспертиза встановила, що у дівчинки був підвивих II-го шийного хребця з крововиливами у спинний мозок, що призвело до набряків головного мозку і стало причиною смерті.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисні тяжкі тілесні ушкодження»).

Як раніше повідомляв УНІАН, у Рівному матір'ю стала 12-річна дівчинка.