За інформацією правоохоронців, чиновник отримав травми різного ступеню тяжкості / kyivcity.gov.ua

Про побиття заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимира Слончака поліцію повідомили лікарі.  

Про це УНІАН розповів речник Національної поліції Ярослав Тракало.

Читайте такожНапад на заступника голови КМДА: Слончак заявив, що перебуває в реанімації«Він (Слончак – УНІАН) звернувся до одного з медичних закладів Солом’янського району столиці, після чого лікарі вже повідомили поліцію про те, що в нього стався конфлікт з невідомим, внаслідок якого він отримав травми різного ступеню тяжкості», – зазначив він.

Відео дня

За словами Тракала, конфлікт стався на вулиці Митрополита Липківського, на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

«Наразі подія зареєстрована, правоохоронці проводять перевірку, вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР та надання правової кваліфікації», – зауважив речник Нацполіції.

Як повідомляв УНІАН, вранці 18 вересня стало відомо про побиття заступника глави КМДА. За непідтвердженою інформацією, у чиновника діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої голови.

Відомо, що 11 грудня Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Володимира Слончака на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

24 квітня 2017 року у місті Васильків на Київщині стався конфлікт зі стріляниною за участю на той час голови наглядової ради компанії «Київміськбуд» Володимира Слончака.