У Прилуках на Чернігівщині не вщухають пристрасті через неналежне розслідування загибелі 14-річного хлопця Дениса Чаленка.

Під відділком поліції напередодні палали шини, ситуація повторилася й цього вечора, йдеться в сюжеті ТСН.

Люди не вірять в офіційну версію смерті – нещасний випадок на залізничних коліях. Разом із батьками загиблого хлопчика вони вимагають об’єктивного розслідування вбивства.

Читайте такожПро вагітність 13-річної дівчинки на Миколаївщині, яку зґвалтував вітчим, мати дізналася на сьомому місяці

Надвечір п’ятниці, 1 листопада, близько 300 жителів Прилук знову зібралися під місцевою поліцією. Під відділком активісти підпалили шини, там також вибухали петарди та сталася бійка з правоохоронцями.

Керівник місцевої поліції вийшов до натовпу та намагався переконати в правомірності слідчих дій, однак обурені активісти не ймуть віри обіцянкам і вимагають об’єктивності та покарання винуватців трагедії.

Під тиском громадськості вдалося домогтися перевезення тіла загиблого хлопця до столичного моргу. Саме в Києві має відбутися незалежна судово-медична експертиза. Вона запланована на понеділок, 4 листопада. Вже наступного дня мають стати відомими результати.

Як повідомлялося, 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на залізничній колії. За офіційною версією поліції, це нещасний випадок, але батьки переконані, що сина вбили, а тіло поклали на рейки, щоб приховати сліди злочину.