У Рівному на бруківці під багатоповерхівкою знайшли мертвою матір трьох дітей. Вона випала з вікна братової квартири.

У поліції схиляються до версії про самогубство, сусіди кажуть про вбивство, а родичі – про нещасний випадок, йдеться у сюжеті ТСН.

Мешканці будинку викликали швидку та поліцію. "Ознак насильницької смерті не виявлено, на даний момент все виглядає ніби жінка вистрибнула з вікна", - каже керівник відділу комунікації  Національної поліції Рівненщини Антон Крук.

Загибла тієї ночі прийшла ночувати у брата, який живе у будинку, де сталася трагедія. "Поліцейські запитали, де сестра. Він повідомив, що вона спить в сусідній кімнаті", - каже Крук.

Потім зайшов на кухню, де було відчинене вікно. А жінки у спальні не було.

Читайте такожУ Кривому Розі чоловік зґвалтував дівчинку - вона прийшла додому в крові (фото)

Людмилі був 31. Вона має трьох синів. Старші ходять в початкові класи, молодшому 5 років. Жінка живе в селі за 160 кілометрів від Рівного. Того дня середнього сина привезла на обстеження в лікарню. Їй стало зле, кажуть родичі, стрибав тиск. Випила ліки й попросилася переночувати у брата та його дружини.

Родичі згадують, що усі разом повечеряли і пішли спати, бо Людмила була втомлена. Що могло статися, кажуть, й гадки не мають. Утім мешканці багатоповерхівки, де все трапилося, припускають, що це було вбивство.  У цьому підозрюють рідного брата Людмили. "Дівчина з десятого поверху каже, що була сварку в квартирі. У другій ночі було відчуття, що билися. Її викинули", - каже мешканка будинку. Інший сусід додає, що брат загиблої іноді випивав.

Своєю чергою, чоловік звинувачення заперечує. У самогубство, що є основною версією поліції, родичі й односельці Людмили не вірять. З чоловіком теж жили добре. Схиляються до того, що це все ж був нещасний випадок. "Вона казала, що їй щось так недобре",- згадує сестра загиблої Галина Холодько.

Нещасний випадок, суїцид чи вбивство – поліція перевірятиме усі версії. 

Людмилу поховали. Її чоловік та родичі намагаються пояснити втрату мами трьом маленьким синам.