Кількість загиблих наразі становить 12 осіб / фото: Думская

На сьогодні не ідентифіковано тіла шести осіб, які виявлено під час пошукових робіт на місці пожежі в одеському коледжі.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Читайте такожУ згорілому в Одесі коледжі не було пожежної сигналізації – ДСНС

Відео дня

«В ході проведення пошукових робіт виявлено тіла 10 загиблих осіб (тіла 6 осіб не ідентифіковано)»,- йдеться у повідомленні. У ДСНС нагадують, що всього внаслідок пожежі 12 осіб загинули, 30 осіб - постраждали, в лікувальних закладах залишаються 9 осіб.

Станом на ранок 10 грудня на місці трагедії відкритого вогню не спостерігається, продовжуються пошуково-рятувальні роботи та роботи з підготовки до демонтажу аварійних елементів конструкцій будівлі.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становить 4 тис. кв. м. У цьому кутовому будинку розміщувалися 19 різних організацій, установ.

Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки Ксенії Бабенко, ввечері 5 грудня під завалами було знайдено загиблу викладачку Ганну Бортюк, 6 грудня - ще дві жертви, в ніч на 7 грудня - одну людину, того ж дня ввечері - ще двоє і стало відомо про те, що в лікарні помер рятувальник Сергій Шатохін. Вранці 8 вранці знайшли ще два тіла, стільки ж - у ніч на 9 грудня.

У результаті пожежі постраждали понад 30 осіб.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії загоряння - аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал. Готується підозра двом фігурантам.