Водій таксі збив військового і втік / фото: kh.depo.ua

У Харківській області водій таксі збив військовослужбовця на пішохідному переході та втік з місця аварії. Постраждалий боєць – у важкому стані.

Про це повідомив представник Інформаційного агентства Міністерства оборони України в Харкові Віталій Саранцев, передає "Depo.Харків".

Читайте такожВтрати на Донбасі: стало відоме ім’я вбитого бойовиками українського військового

Відео дня

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 8 грудня у Чугуєві.

"Факт справді є. Військовослужбовця збили. Він у позаслужбовий час був у цивільному одязі. Збив якийсь автомобіль таксі, з місця він втік. Зараз триває його розшук", – сказав Саранцев.

За його словами, військовослужбовцю 21 рік, він із Полтавської області. Наразі проходить військову службу за контрактом в одній із військових частин Чугуївського гарнізону.

Після ДТП постраждалого доставили до Чугуївської центральної районної лікарні, там надали первинну медичну допомогу, після чого доправили до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону в Харкові.

"Він у лікарні, у реанімаційному відділенні. Стан дуже тяжкий. Зараз він на штучній вентиляції легенів, у комі", – розповів Саранцев.

Як повідомляв УНІАН, 9 грудня внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинуло троє військовослужбовців Об'єднаних сил.