У Львові внаслідок ДТП загинула дитина / фото lv.npu.gov.ua

У Львові внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула 3-річна дівчинка.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 9 січня, о 15.20 на перехресті вулиць Пасічна та Медової Печери.

Читайте такожУ Києві п’яний водій на Audi влетів у будівлю філармонії

Відео дня

Як попередньо встановили поліцейські, сталося зіткнення двох автомобілів – "Фольксваген Транспортер", яким керував 21-річний львів’янин, та "Фольксваген Пасат" під керуванням 31-річного жителя Львова.

"Від отриманих травм на місці події загинула 3-річна дівчинка, яка перебувала в салоні легковика. Окрім того, тілесні ушкодження отримали водій та пасажир цього ж автомобіля", - йдеться у повідомленні.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, патрульні поліцейські та співробітники інших служб.

фото lv.npu.gov.ua

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Як повідомляв УНІАН, у ніч проти 9 січня на автодорозі Львів-Шегині зіткнулися сідловий тягач Mercedes і мікроавтобус Volkswagen, троє пасажирів якого загинули.