З місця події зловмисники зникли на Mercedes Benz A 160 / фото politie.nl

Трьох молодиків, які підозрюються у вчиненні хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї у Інгульському районі Миколаєва, суд арештував на два місяці без можливості внесення застави.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте такожВ Одесі в квартирі багатоповерхівки влаштували стрілянину з автомата - очевидці

Відео дня

"Ввечері 15 січня перехожі повідомили до поліції, що на вул. Театральна поблизу спорткомплексу з автомобіля Mercedes Benz A 160 невідомі здійснили постріли у напрямку молодиків. На місці події правоохоронці з’ясували, що між двома групами молодих людей виник конфлікт через особисті стосунки. Домовившись зустрітись і поговорити, від однієї зі сторін конфлікту прийшло троє молодиків, з іншої – четверо. З часом розмова переросла у сварку, а згодом один із учасників дістав пістолет, попередньо, травматичної дії та здійснив декілька пострілів у напрямку опонентів. Внаслідок стрілянини один із чоловіків отримав ушкодження ноги, ще один –пошкодження на обличчі та удари по голові", - йдеться в повідомленні.

З місця події зловмисники зникли на Mercedes Benz A 160, який невдовзі відшукали поліцейські на одній із вулиць Інгульського району. Також поліцейські вилучили пістолет, попередньо, травматичної дії, який зловмисники встигли викинути у сміттєбак. У ході подальшого відпрацювання території спецпідрозділ патрульної поліції ТОР зупинив автомобіль, у якому перебував один із учасників конфлікту, під сидінням якого патрульні помітили зброю. Автомобіль правоохоронці вилучили та після отримання дозволу суду провели обшук, у ході якого вилучили травматичний пістолет.

Згодом поліцейські встановили місцезнаходження та затримали ще двох молодиків,

Жителям Миколаєва 23-х, 24-х та 26-ти років повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Наразі правоохоронці продовжують розшукувати четвертого учасника події.

За скоєне молодикам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.