Чоловік із сокирою вбив двох людей на смітнику / фото cheline.com.ua

В с. Преображенка Оріхівського району Запорізької області поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві двох жінок.

Читайте такожНа Харківщині оштрафували жінку за домашнє насильство щодо чоловіка

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Запорізькій області, учора вранці до правоохоронців надійшло повідомлення від жителя села Преображенка про те, що 22 лютого пішли з дому і не повернулись його мати та дружина.

Відео дня

Також 23 лютого до поліцейських надійшло повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в селі Преображенка виявлені обгорілі рештки людського тіла.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Вжитими заходами поліцейські встановили обставини події.

Зокрема, зазначається, що 22 лютого близько 10:00 на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між місцевим жителем та двома жінками, його односельцями, виникла сварка.

«Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла», - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.