Одесит погрожував перерізати собі горло бритвою / news-r.ru

У Суворовському районі Одеси запобігли самогубству чоловіка, який намагався перерізати собі горло в присутності поліцейських.

Читайте такожУ Житомирі у військовому гуртожитку знайшли повішеним контрактникаЯк повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, сьогодні вдень інспектори отримали повідомлення про спробу самогубства через ревнощі.

«Швидко прибувши на місце виклику, інспектори почули крики у дворі житлового будинку. Патрульні прийняли рішення перелізти через паркан, щоб встигнути врятувати громадянина», – повідомили в прес-службі.

Відео дня

Як зазначається, інспектори виявили чоловіка у дворі з приставленим до горла лезом. Потерпілий говорив незрозумілі речі, в присутності правоохоронців намагався вчинити самогубство.

Патрульні почали його заспокоювати. Під час бесіди, коли чоловік на мить відвернувся, поліцейські заблокували його руки з лезом, і наділи наручники, щоб він не завдав собі шкоди.

До приїзду «швидкої» інспектори надали чоловікові долікарську допомогу, оскільки потерпілий встиг завдати собі порізи. «Швидка допомога» доставила 35-річного чоловіка у лікарню. Обставини та причини події (спроби самогубства) встановлюються.

Раніше УНІАН повідомляв, що на Волині знайшли повішеним сина екс-нардепа.