Син нардепа Молотка влаштував

Про це заявив начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, повідомляє 112.ua.

"У ході допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду дав інформацію, що у того є всі ознаки алкогольного сп'яніння. Слідство дотримується саме такої версії", - зазначив він.

Читайте також"П'яні перегони": поліція розповіла деталі ДТП з сином нардепа Молотка в Києві

Відео дня

За словами Крищенка, планується проведення експертиз для з'ясування тяжкості ушкоджень потерпілих у ДТП. "Зараз будуть проведені експертизи встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень і буде прийматися рішення щодо водія. Обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, що були заподіяні, згідно з чинним КПК не дали слідчому можливість прийняти рішення за ст. 208 про затримання", - сказав начальник столичної поліції.

Як повідомляв УНІАН, 6 листопада у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю сина народного депутата із депгрупи "Воля народу" Ігоря Молотка Дениса.

Депутат Молоток на своїй сторінці у Facebook заявив, що «незалежно від того, з чиєї вини сталася ДТП, лікування постраждалих беру на себе». Він також додав, що жодним чином не перешкоджатиме об'єктивному розслідуванню обставин ДТП.

У свою чергу волонтер Роман Сініцин повідомив, що син Молотка з товаришем «влаштували п'яні перегони по Києву на Mercedes GL». «Відправили в нокаут Matiz піцерії Mamamia і Пріус Патрульної поліції України. Відправили 4-х людей в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості», - написав Сініцин у Facebook.

Він додав, що порушники намагалися втекти від поліції, але були затримані.