У поліція пояснили, що анонім повідомив про вибухівку в апеляційному суді міста, але не уточнив в якому / фото УНІАН

В Одесі через неправдиве повідомлення про мінування евакуювали людей з будівель трьох апеляційних судів.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, приблизно о 9.00 по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що апеляційний суд заміновано.

У зв'язку з тим, що анонім не уточнив, який саме апеляційний суд нібито заміновано, правоохоронці перевіряли всі будівлі апеляційних судів Одеси.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові евакуювали людей із станції метро через неправдиве повідомлення про замінування

Як зазначили в главку, фахівці вибуховотехнічної служби та кінологи зі службовими собаками перевіряли три будівлі, розташовані на різних вулицях.

«За всіма адресами працювали слідчо-оперативні групи поліції. Вживаються заходи з встановлення особи правопорушника», - сказали у відділі. Було евакуйовано кілька сотень людей.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області сьогодні, 20 грудня, через неправдиве повідомлення про мінування правоохоронці евакуювали 170 дітей з Нікопольського медичного спеціалізованого центру медико-соціальної реабілітації

Правоохоронці оточили район можливої небезпеки, евакуювали 170 дітей і 10 працівників закладу, забезпечили охорону громадської безпеки на прилеглій території. Жодного вибухового пристрою виявлено не було.