УНІАН

Поліція Києва розшукує нападника на магазин мобільних телефонів, який сьогодні під погрозою пістолета забрав гроші та мобільні телефони, зачинив продавця і втік.

Читайте такожУ Києві зловмисники пограбували приватний будинок, зв'язавши скотчем дітей

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Відео дня

Зазначається, що повідомлення щодо розбійного нападу на Харківському шосе (Дарницький район) надійшло до столичної поліції о 14:14. На місці правоохоронці встановили, що зловмисник забрав ключі у продавця і зачинив його у приміщенні. Працівник магазину викликав поліцію за допомогою мобільного.

Продавець розповів правоохоронцям, що чоловік віком близько 50-ти років кілька разів заходив до магазину і дочекавшись, коли у приміщенні не буде покупців, «дістав зброю зі шкіряного портфеля, який тримав у руках, і, погрожуючи, забрав гроші з каси та близько 20 мобільних телефонів».

На місці події працює слідчо-оперативна група і вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання зловмисника. При цьому вказують прикмети нападника: вік близько 50 років, зріст 170-175 см, міцної статури, був вдягнений у сині джинси, темну сорочку з коротким рукавом.