На одній зі столичних вулиць авто під час руху провалилося під землю. Двометрова яма утворилася через прорив тепломережі, й потік окропу почав заливати салон автомобіля, в якому були жінка з 9-місячним немовлям та 12-річний хлопчик, йдеться в сюжеті ТСН.

"Я почала просити людей, щоб вони витягнули хоча б малу", - розповідає потерпіла.

Леся старається триматися, та щоразу, коли згадує, на що перетворилася звичайна поїздка до окуліста, зривається на сльози.

Відео дня

Читайте такожУ Дніпрі сміттєвоз провалився під землю (фото)

"У мене зараз стоїть перед очима ситуація, коли я сиджу в машині з двома маленькими дітьми і мене заливає окропом. У мене заблоковані двері і в салон починає заливатися окріп. Я як в американському блокбастері побувала. Тепер буду возити із собою молоточок про всяк випадок, щоб вибивати вікна", - каже жінка. 

Авто зайшло у поворот на невеликій швидкості і це врятувало й пасажирів, і машину. Вода, яка вже була на асфальті, жінку не насторожила, бо для Києва ситуація звична. А жодного попереджувального знака, каже, не було. Це підтверджує і Тарас - випадковий свідок, який зняв це відео.

У свою чергу, працівники "Київенерго" кинули дошки в окріп і витягли пасажирів через вікно. Як з'ясувалося, їх викликали на аварію - прорвало теплотрасу 88 року. 

Як повідомляв УНІАН, у Києві на вулиці Лебедєва-Кумача легковий автомобіль Opel провалився під дорожнє покриття, внаслідок чого постраждала жінка з восьмимісячною дитиною.