Ілюстрація / REUTERS

У Маріуполі прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох молодиків, які викрали і катували людей. Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Донецької області, під час досудового розслідування було встановлено, що в Маріуполі двоє чоловіків 24 та 25 років разом зі спільниками, застосовуючи фізичне насильство та сльозогінний газ, викрали двох чоловіків 21 та 19 років.

Читайте такожНаркодилер із Іспанії продав українським правоохоронцям кокаїн і був затриманий

Заштовхавши їх в автомобіль, привезли на територію покинутого заводу. Там викрадених били ногами, руками, палицею, прикладами мисливської зброї по різних частинах тіла, погрожуючи вбити. Нападники накривали жертвам обличчя тканиною і поливали водою, притискували до тіла підпалені сигарети, а одному з викрадених прострелили ногу. Від тяжких тілесних ушкоджень один з чоловіків помер.

Відео дня

Усе це зловмисники робили, аби отримати від чоловіків визнання вини у збуті наркотичних засобів безпосередньо ними та іншими особами. Викрадачам загрожує до 10 років позбавлення волі за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження), ч. 2 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження), ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 3 ст. 146 (викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно у Маріуполі троє злочинців після виходу з тюрми обікрали квартири правоохоронців.