Синові Попова оголошено підозру / facebook.com/KyivOperativ

Повідомлено про підозру сину народного депутата Ігоря Попова - 14-річному Богдану Попову, та його товаришу, затриманим за розбійний напад на магазин.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Києва.

Як ідеться у повідомленні, за погодження Київської місцевої прокуратури № 5 повідомлено про підозру двом неповнолітнім, які напередодні вчинили розбійний напад на магазин «Святковий» в Оболонському районі столиці. Їхні дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Читайте такожПісля затримання сина нардепа Попова свідок розповів, як той з поплічником намагався пограбувати магазин

У прокуратурі нагадали, що 26 листопада двоє хлопців віком 14 та 15 років, заздалегідь розподіливши між собою ролі, вдерлися до магазину та, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи грошовими коштами у сумі 2,5 тис. грн.

Їх затримали «на гарячому» біля місця вчинення злочину. Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у хлопців предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та перчатки чорного кольору.

Підліткам, затриманим в порядку ст. 208 КПК України, місцевою прокуратурою підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі Київської місцевої прокуратури № 5.