На "трасі-вбивці" під Києвом сталася чергова смертельна ДТП / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

На Старообухівській трасі під Києвом внаслідок зіткнення легковиків загинуло двоє осіб, ще одна постраждала.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Читайте такожВбивці на дорозі. Чи можна зменшити кількість нетверезих водіїв

Відео дня

"Сьогодні близько 15-ої години до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на Старообухівській трасі. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичної поліції, патрульні поліцейські та лікарі", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Тойота" допустив зіткнення з "Фольксвагеном", що рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій "Тойоти" та пасажир "Фольксвагена" загинули на місці, а водія останньої автівки з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарняного закладу.

фото facebook.com/dtp.kiev.ua

На місці події поліцейські проводять необхідні першочергові слідчі дії для встановлення причин та обставин смертельної автопригоди. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

На жаль, і сьогоднішня аварія на Старообухівській трасі виявилася смертельною. Загинув водій #Toyota, пасажира з...

Опубліковано Киев ОперативныйСереда, 15 липня 2020 р.

Чергова жорстка аварія на Старообухівській трасі... На цей раз #Toyota влетіла у #Volkswagen. Є травмовані. Інформація уточнюється.

Опубліковано Киев ОперативныйСереда, 15 липня 2020 р.

Як повідомляв УНІАН, 12 липня за 5 кілометрів від Києва на Старобухівській трасі сталася автомобільна аварія, в якій зіткнулися легковики Hyundai та Mercedes. Внаслідок аварії загинули четверо з п'яти членів однієї родини, які їхали в одному авто: двоє дорослих, дівчинка 8 років і хлопчик 10 років (помер пізніше у лікарні). Ще один хлопчик 12 років перебуває у лікарні в критичному стані.

Винуватець цієї аварії, який виїхав на зустрічну смугу і врізався у авто з родиною, перебував у стані алкогольного сп'яніння. У 2010 році чоловік влаштував ДТП, в якому загинула жінка. Також він 7 разів притягувався до відповідальності за керування авто в нетверезому стані.