В результаті ДТП загинули двоє дорослих та двоє дітей / фото Нацполіція

Поліція затримала водія, який спричинив ДТП у Києві з чотирма загиблими.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, вчора о 17:20 до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на Столичному шосе.

Читайте такожТрагічна ДТП на трасі під Києвом: ще одна дитина загинула від травм

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичної поліції, екіпажі патрульної поліції та лікарі.

Попередньо встановлено, що водій "Мерседеса" здійснив зіткнення з іншим автомобілем, що рухалося попереду у попутному напрямку. Після цього він виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем "Хюндай". Водій і пасажири "Хюндая", серед яких двоє малолітніх дітей, загинули. Ще одну дитину, хлопчика 2006 року народження, доставили до лікарні.

Як зауважили у поліції, 39-річного водія автомобіля "Мерседес" затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція встановлює обставини та причини ДТП.