ДТП у Рівному - підлітки вирішили покататися на авто: один загинув, троє у реанімації / facebook.com/police.in.Rivne.region

На Рівненщині під час ДТП за участі неповнолітніх водій автомобіля загинув, ще троє підлітків з численними травмами госпіталізовані до реанімації.

Читайте такожУ Києві п’яна жінка на "BMW" розтрощила чотири автомобілі (відео)

Як повідомляє поліція Рівненської області, повідомлення про автоаварію між селами Антонівка та Нетреба Вараського району правоохоронці отримали ввечері 12 березня.

Слідчо-оперативна група встановила, що 16-річний водій автомобіля Audi А6, житель села Великі Цепцевичі, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де врізався у дерево.

Внаслідок ДТП неповнолітній кермувальник загинув на місці. У потерпілих 14-річної дівчини та 16-річного хлопця діагностували політравми, а у 15-річної — відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, травматичну ампутацію пальця руки. Усі троє — жителі Малих та Великих Цепцевичів, учні місцевих шкіл, перебувають у реанімації.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що авто належить родичу загиблого неповнолітнього, підлітки вирішили покататися.

Вас також можуть зацікавити новини