Жінка з дитиною раптово вискочила на дорогу / скріншот

У Києві зафіксували новий випадок грубого порушення правил пішоходами. Цього разу в мережі показали жінку, яка вибігла на пішохідний перехід, попри те, що для неї там горів заборонений сигнал світлофора.

Відповідне відео опубліковане на сторінці "Київ Оперативний" в Facebook.

На записі видно, що червоне світло горіло не тільки для пішоходів, а й для автомобілів, крім тих, що рухалися в крайньому правому ряду. Саме під колеса одного з таких ледь не потрапила порушниця і її дитина - водій їхав на "зелену стрілку" і планував повертати направо. У підсумку йому довелося різко загальмувати.

Відео дня

"У вас же червоний горить, куди ви біжите?", - крикнув водій жінці, коли вона закінчила перебігати дорогу.

"А куди ти поспішаєш?", - спокійно відповіла та йому.

Нагадаємо, подібне в столиці відбувається не вперше. Не так давно в самому центрі міста на Хрещатику пара з коляскою вибігла на дорогу, ледь не потрапивши під колеса, що можна помітити на відео. Дитину жінка взяла на руки, а чоловік йшов попереду з порожньою коляскою. Через інші автомобілі водій, що їхав у другій смузі, тільки в останній момент помітив вискочив чоловіка з коляскою. На щастя, він встиг загальмувати, і горе-батько відбувся лише переляком.

Днями в Києві показали на відео ще одну молоду сім'ю, яка вирішила проігнорувати пішохідний перехід і перейти жваву дорогу в забороненому для цього місці.