Тіло потонулої дитини виявили на поверхні водойми під кригою за 15 метрів від берега / фото ua.depositphotos.com

Увечері 15 лютого у селі Новопавлівка Синельниківського району Дніпропетровської області з річки Солона дістали тіло дитини - 6-річного хлопчика, який не повернувся додому.

Про це повідомили у ДСНС.

Дитину кілька годин розшукували співробітники Національної поліції та місцеві жителі. Зрештою о 20:00 правоохоронці повідомили на лінію "101", що тіло потонулої дитини виявили на поверхні водойми під кригою за 15 метрів від берега.

Відео дня

"Обставини події встановлюють правоохоронні органи. Підрозділи ДСНС не залучались", - зазначили рятувальники.

Як повідомляв УНІАН, 15 лютого на Дніпропетровщині зник 6-річний Ярослав Гарат. На пошуки дитини в мережі почали збирати волонтерів. Згодом стало відомо, що хлопчика знайшли мертвим, однак щодо обставин смерті інформація не повідомлялася.

Раніше у Дніпрі з-під криги виловили мертвого підлітка. Водолази-рятувальники попередньо встановили, що під час спроби купання в річці двоє хлопців 2004 року народження провалилися під кригу на відстані 30 метрів від берега. Один із них вибрався на кригу, інший підліток зник під водою.

А у Херсонській області 42-річний охоронець яхт-клубу врятував з крижаної води Дніпра двох дітей. Чоловіка номінуватимуть на премію "Герой-рятівник року".

Вас також можуть зацікавити новини: