Чоловік скоїв напад на працівників та пацієнтів лікарні \ фейсбук Ігор Черевичник

На Львівщині психічнохворий чоловік увірвався до приміщення Комарнівської міської лікарні, де потрощив двері, вікна та меблі, а також побив пацієнтів.

Про це у Facebook повідомив голова Комарнівської громади Ігор Черевичник.

"16 листопада чоловік скоїв розбійний напад на працівників та пацієнтів Комарнівської лікарні. Розтрощено весь перший поверх. Побито всіх пацієнтів, з яких більшість немічні жінки. Нападника забрала поліція", - йдеться у дописі.

Відео дня

Також Черевичник уточнив, що нападник – психічнохворий. Зі слів свідків події, він проходив лікування у психіатричній лікарні у Львові. А ще раніше лікувався у психлікарні в селі Заклад (Миколаївський район), яку згодом приєднали до Львівської обласної психіатричної лікарні, а потім закрили.

Читайте такожВже 12 осіб у лікарні: названо можливу причину отруєння фаст-фудом на Прикарпатті

"Таких хворих, як він, відпустили, і тепер вони ходять по селах, і є небезпечними", - написав голова громади.

У коментарі кореспонденту УНІАН речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська повідомила, що нападника затримали і помістили в спеціалізований лікувальний заклад.

Розтрощено весь перший поверх \ фейсбук Ігор Черевичник

"Повідомлення про дебош у лікарні в місті Комарно надійшло 16 листопада близько 08:20. Наші працівники прибули на місце, чоловіка затримали та помістили у спеціалізований лікувальний заклад. Він – житель одно із сіл області, 1991 року народження", - розповіла речниця.

За її словами, внаслідок інциденту пошкоджені одні двері та розбиті три вікна. Звернень щодо потерпілих до поліції не надходило.

Внаслідок інциденту пошкоджені одні двері та розбиті три вікна \ фейсбук Ігор Черевичник

Вас також можуть зацікавити новини