ДТП на трасі "Київ-Чоп" / фото rv.dsns.gov.ua

На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Колоденка Рівненського району сталося ДТП, внаслідок якої загинули дві людини.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зазначається, що аварія сталася за участю двох автомобілів марок Mitsubishi Outlender та Seat Inca. Повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію «101» 5 червня о 10:55.

На місці події загинули водій та пасажир автомобіля Seat Inca,  а водій автомобіля Mitsubishi Outlender та пасажир автомобіля Seat Inca отримали травми.

«Рятувальники деблокували з понівеченого транспортного засобу водія, а також відключили клеми акумуляторних батарей в транспортних засобах», – говориться у повідомленні.

ДТП на трасі "Київ-Чоп" / фото rv.dsns.gov.ua

Травмованих госпіталізували у лікувальні заклади міста Рівного.

У патрульній поліції Рівненської області уточнили, що в аварії загинули троє людей.

Зазначається, що під час патрулювання на автодорозі  у поле зору екіпажу  потрапив автомобіль Seat Inca, водій якого перевищив швидкість. Утім, вимогу про зупинку він проігнорував.

«Патрульні наздогнали його та склали відповідні адмінматеріали. Щойно вони від'їхали від місця оформлення матеріалів, як почули удар позаду і стали очевидцями ДТП цього ж транспортного засобу», – говориться у повідомленні.

ДТП на трасі "Київ-Чоп" / фото rv.dsns.gov.ua

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Seat, 70-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із кросовером Mitsubishi Outlander під керуванням 61-річного жителя міста Кривий Ріг: «Розпочато досудове розслідування».

Вас також можуть зацікавити новини