Поліцейська обзивала і била дівчину \ facebook.com/MVS.LVIV

На Закарпатті дівчина заявила, що її побили у відділку поліції. При цьому фізичні ушкодження їй завдала жінка-поліцейська.

Читайте такожЗґвалтування у Кагарлику: з’явилися й інші жертви насильства з боку копів (відео)

Про це розповіла сама постраждала, розмістивши відео у соціальних мережах. Як йдеться у записі, інцидент стався в Міжгірському відділку поліції в ніч на 14 червня.

Дівчина на ім'я Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в смт. Міжгір'я на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати, вели себе агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію та одного з хлопців відвезли у відділок для з'ясування обставин. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася над нею, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали і посміхалися.

"Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. "Я повинна через тебе вставати, не висипатися"... Вона подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але мене вона почала штовхати в живіт", - розповіла Валерія і додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливе, оскільки у неї є проблеми зі здоров'ям.

Валерія каже, що знову звернулася в поліцію, де з неї "зняли" побої. В Головному управлінні поліції Закарпатській області повідомили, що почали службове розслідування за фактом інциденту.

Як повідомляв УНІАН, 24 травня в лікарню звернулася жінка 1994 року народження із заявою про побиття та зґвалтування. За її словами, до цього причетні співробітники поліції Кагарлика.