У Львівській області у місті Стебник 23-річний хлопця зарізали у гостях. Разом зі співмешканкою він прийшов до знайомої.

Під час застілля та зарізала його кухонним ножем, йдеться в сюжеті ТСН.

Ще опівночі сусіди чули співи, а близько другої ночі їх розбудила поліція. У скоєному власниця помешкання Олена зізналась поліції сама, але на суді відмовилася розповідати про нічний інцидент. 

Один із сусідів Василь Різник розповів, що жінка "сиділа, сміялася, сама не усвідомлювала що вона зробила, але кров зі стін і з землі змивала - значить, усвідомлювала".

За попередніми даними, після вбивства жінки продовжили пиячити, лише згодом викликали швидку. Лікарі зафіксували смерть чоловіка. 

Читайте такожУ Дніпрі по-звірячому зарізали жінку (фото)

"Вона йому загнала от тут ось ніж, що пішло аж в легені... і з тим ножом він ше по хаті ходив, вони не викликали швидку", - заявила тітка убитого Оксана Бабчій. 

А мати убитого Романа розповіла, що їй передали в поліції - її син годину жив з ножем, а потім вже його витягнули з тіла померлого.

Сусіди затриманої жінки кажуть, що та агресивно себе не поводила і була привітна, хіба що зловживала спиртним. Чому накинулась з ножем на співмешканця приятельки - у рідних загиблого своя версія. Припускають, що приревнувала, бо він любив іншу жінку, вдвічі старшу за нього. 

"Особливо тяжкий злочин. Вона (зловмисниця - ред.) може сховатися, зникнути з поля зору... Ми прийшли до висновку що єдиний запобіжний захід який можна застосувати це тримання під вартою", - сказав прокурор Дрогобицької місцевої прокуратури Любомир Кріщак.

Жінку узяли під арешт на два місяці. Якщо її провину доведуть, 15 років вона може провести у в'язниці.

Як повідомляв раніше УНІАН, у Тернополі 17-річну дівчину підозрююють у вбивстві студента із Конго.