Пошкоджений будинок у Полтаві / фото Суспільне

Ввечері у Полтаві стався вибух у багатоповерховому будинку. Наразі відомо про двох постраждалих.

Про це пише Суспільне з посиланням на речника Держслужби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області Віталія Шкаревського. За його словами, вибух стався у мікрорайоні Інститут зв'язку. Шістьох людей вдалося деблокувати, решту мешканців евакуювали.

Двох людей госпіталізували до лікарні. За попередньою версією, стався вибух газу. Біля багатоповерхівки працює координаційний штаб, територію огородили. У міськраді кажуть, що днями обговорюватимуть надання матеріальної допомоги мешканцям. 

Відео дня

Вибухи газу у житлових будинках: новини

Нагадаємо, у ніч 22 червня в 16-поверховому будинку у Києві пролунав потужний вибух, почалася пожежа. Займання ліквідували о 08:10.

За даними поліції, вибух міг статися через виток газу в одній із квартир. Внаслідок вибуху загинули двоє людей, ще 18 - отримали поранення. Було пошкоджено щонайменше три квартири.

У лютому через витік газу стався вибух у будинку в Запоріжжі. Внаслідок інциденту постраждала жінка, її сусіди змогли врятуватися. Рятувальники повідомляли про пошкодження опорної конструкції та серйозних руйнувань. 

Вас також можуть зацікавити новини: