До загибелі Олександр Наконечний хворів, дізналися журналісти / фото uc.kr.ua

Начальник Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області, підполковник Олександр Наконечний до загадкової загибелі хворів, у нього була підвищена температура тіла.

Керівник з першого дня повномасштабної війни з РФ працював без вихідних, подейкують, що він перевтомився, повідомляє ТСН.ua, посилаючись на відомості правоохоронців, які були особисто знайомі із загиблим.

"…Відомо, що останнім часом він захворів, в нього підвищилась температура. Подейкують про невеличку перевтому - від першого дня війни працював без жодного вихідного. Тобто серед попередніх версій є і така, що він застрелився", - поділилися співбесідники.

Відео дня

За їхніми даними, Наконечного можна сміливо називати успішним офіцером.

"…він працював в оперативному підрозділі в Києві - в відділі, який займався контррозвідкою та боротьбою з корупцією. При його каденції на посаді начальника Кіровоградського облуправління показники роботи покращились, тому казати про якісь негаразди по службовій лінії немає підстав… Чи тиснули на нього - поки це важко сказати", - додали правоохоронці.

Журналісти дізналися, що за каденції Наконечного - зовсім недавно, незадовго до повномасштабного вторгнення РФ, в УСБУ на Кіровоградщині повідомили про викриття місцевих підприємців, які, за попередніми відомостями, розікрали 3 млн гривень, виділених на переобладнання системи водопостачання Кропивницького.

Нагадаємо, 21 серпня стало відомо, що Олександр Наконечний знайдений мертвим. За даними ЗМІ, його тіло у квартирі в Кропивницькому знайшла дружина. За попередньою інформацією, у Наконечного було проникне вогнепальне поранення.

Довідка УНІАН. Олександр Наконечний був призначений на посаду начальника УСБУ в Кіровоградській області з початку 2021 року.

РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого поточного року. На нашій землі вже ліквідували 45 400 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: