Водії не пропускали "швидку допомогу" з дитиною / скріншот

У Балаклії Харківської області водії не пропускали карету "швидкої допомоги" з дівчинкою, яка потребувала невідкладної госпіталізації.

Відео інциденту на дорозі опублікували на Facebook-сторінці Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"На відео бригада екстреної медичної допомоги в місті Балаклія здійснює госпіталізацію 11-річної дитини з діагнозом: апендицит", – наголошується у підписі до відео.

Медики звернулися до водіїв з проханням завжди поступатися дорогою каретам "швидкої допомоги": "адже ми поспішаємо врятувати чиєсь життя!".

"Не всі це розуміють, вони думають, що їх ніколи це не торкнеться", "Життя найдорожче, будьте людьми, поступайтеся дорогою "швидким", "Чувак у жовтому мікроавтобусі глухий, сліпий та тупий!" – різко негативно відреагували користувачі.

Читайте також"Льодове побоїще": на Бориспільскій трасі десятки авто потрапили в аварію (відео)Раніше повідомлялося, як претендентка на "Міс Україна 2021" Юлія Андрієнко в Харкові відзначилася нахабною поведінкою на дорозі. Дівчина без докорів сумління вирішила об'їхати пробку по трамвайних коліях.

Вас також можуть зацікавити новини: