Під Вінницею перекинулась швидка / Нацполіція

Біля селища Оратів Вінницької області автомобіль швидкої допомоги злетів з дороги у кювет та перекинувся. Водій та двоє медичних працівників госпіталізовані.

Як повідомляється на сайті обласної поліції, за кермом швидкої  перебував  56-річний місцевий мешканець. За попередньою інформацією слідства, водій не впорався з керуванням. Обслідування показало, що в момент аварії він був тверезим.

Крім водія, постраждали двоє медпрацівників віком 40 та 56 років.

Відео дня

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте такожСмертельна ДТП на Київщині: у легковику було 16 людей, в тому числі 7 дітей (фото, відео)

Раніше у Вінницькій області вагітна за кермом іномарки після ДТП на смерть знесла двох жінок.

За попередніми даними, під час руху зіткнулися ВАЗ і BMW, від удару іномарку відкинуло на узбіччя, де знаходилися три жінки. Авто буквально протаранило пішоходів, в результаті чого дві місцеві мешканки 54 і 64 років померли на місці аварії. При цьому ще одну 69-річну жінку доставили в лікарню з травмами.

За кермом іномарки перебувала 26-річна вагітна жінка, яку після аварії госпіталізували. До лікарні також доставили 38-річного водія ВАЗ.