Факт нападу зняли на відео / скріншот

В Одесі управитель ресторану напав на знімальну групу, що робила репортаж про роботу цього закладу.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався вчора в Суворовському районі міста, на узбережжі Чорного моря.

"Під час запису відеосюжету про заклад харчування в районі пляжу "Лузанівка" керуючий одним з ресторанів, опираючись зйомці, вступив з представниками місцевого телеканалу в конфлікт і вдарив відеооператора", – сказано в повідомленні.

За фактом перешкоджання журналістській діяльності (ч. 2 ст. 171 ККУ) відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Читайте такожЗ'єднання явилися нові кадри нападу молодиків на поліцейських у ЧерніговіЯк стало відомо УНІАН, напад скоєно на знімальну групу телеканалу "Думська". Як стверджують у ЗМІ, журналісти поїхали перевіряти заклади, які увесь курортний сезон працювали без дозвільних документів. На телеканалі стверджують, що вирішили зробити репортаж після того, як відповідна інформація була озвучена на нараді в мерії.

"Мова йде про гриль-таверну "Лев", яка належить ПП "Лев Золотий". Власниками є одесит Валерій Чорний та жителька Балтського району Ольга Алексєєнко. ПП створено чотири роки тому, статутний капітал – 100 грн, вид діяльності – ресторанні послуги", – розповіли на телеканалі.

Як зазначається, знімальну групу телеканалу виштовхали на вулицю, при цьому опонент журналістів застосовував ненормативну лексику (лаявся матом), кричав, що зламає оператору ніс, якщо той не видалить відеозапис та інше.

Раніше повідомлялося, як у Києві чоловік напав на журналістів, які знімали сюжет про ожеледицю.

Вас також можуть зацікавити новини