Пенсіонерка викрила злодіїв, а ті її вбили / depositphotos.com

На Львівщині люди представлялися продавцями меду та обкрадали літніх людей. 80-річна пенсіонерка викрила шахраїв, а ті її вбили.

Про це повідомляє ТСН.

Чоловік і жінка зайшли в дім, вони пропонували пенсіонерці мед. Поки чоловік показував товар та відвертав увагу літньої жінки, його спільниця нишпорила по хаті, щоб її обікрасти. Пенсіонерка викрила злодіїв, а ті її вбили.

Труп пенсіонерки знайшла її родичка. Вона доглядала пенсіонерку й зайшла її навідати, коли побачила жахливе. Труп літньої жінки лежав на підлозі, її родичка викликала лікарів та поліцію. Проте допомогти жінці не змогли, вона була вже давно мертвою.

Пенсіонерку задушили, зловмисники викрали з будинку жінки гроші, золоті прикраси та мобільний телефон. За добу їх затримали. Грабіжниками виявилися чоловік та жінка, які вже мали судимості.

Читайте такожПід Києвом чоловік стік кров'ю, випадково розбивши банку з огіркамиЗловмисникам вже обрали запобіжний захід. Суд арештував їх на два місяці без права на внесення застави. Поліція перевіряє, чи не причетні ці затримувані до інших інцидентів. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Одесі жінка з револьвером хотіла пограбувати кіоск. Пошкодивши вітринне скло кіоску, зловмисниця стала погрожувати 63-річній продавчині револьвером і вимагати віддати виторг, а коли зрозуміла, що грошей у касі немає, почала втікати.

Вас також можуть зацікавити новини: