Розкрито подробиці смерті дитини від кришки люку / Скріншот

Каналізаційний люк, кришка від якого в результаті ДТП вбила дитину, знаходиться на балансі львівського «Водоканалу». Винуватців трагедії правоохоронці шукатимуть саме там.

Читайте такожНа Житомирщині іномарка влетіла у вантажівку: троє загиблих (фото)

Про це йдеться у сюжеті ТСН. В мерії підтвердили, що кришка люку була незакріпленою. Начебто комунальники за день до інциденту повісили там огороджувальну стрічку. Однак на момент трагедії ані стрічки, ані яких-небудь попереджувальних знаків біля люку не було.

Відео дня

«Виїжджала ремонтна бригада в суботу, вона робила певні речі стосовно того люку, вони його огородили і мали наступні речі робити, його треба було банально ще асфальтувати, але хтось зніс це огородження», - наголошує міський голова Львова Андрій Садовий.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Винуватцю загрожує до 8 років ув’язнення.

Дитина загинула від кришки люка: що відомо

  • Напередодні на вулиці Зеленій у Львові сталась трагічна дорожня аварія. Автомобіль ДСНС рухався у напрямку до вулиці Сихівської. Під час руху він наїхав заднім лівим колесом на каналізаційний люк, кришка якого, судячи з усього, була погано закріплена.
  • Від наїзду кришка люка вилетіла в напрямку зустрічної смуги, де в той момент рухався автомобіль Acura. Кришка влетіла в лобове скло машини і влучила в дитину, яка сиділа на передньому сидінні.
  • Спереду сидів 10-річний хлопчик, він загинув на місці. Удар був настільки сильним, що кришка люка опинилася аж у багажнику.
  • Журналісти з’ясували, що в авто їхало подружжя з 10-річним сином. За кермом був батько, а матір сиділа позаду.