Чоловіка затиснуло між платформою та вагоном потяга на станції "Караваєві дачі" \ фото dtp.kiev.ua

Попередньо встановлено, що чоловік, який загинув у Києві на станції "Караваєві дачі", переходив через колії у невстановленому місці та не помітив потяг.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Потерпілий переходив через колії у невстановленому місці та не помітив потяга, який наближався до зупинки. Від отриманих травм 35-річний чоловік помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативні групи та працівники інших профільних служб. Поліцейські з’ясовують обставини інциденту та проводять необхідні слідчі дії. Після закінчення перевірки події буде надано правову кваліфікацію.

Читайте такожВ Івано-Франківську вдарило струмом підлітка, який видерся на залізничний міст заради фотоСмерть чоловіка на станції "Караваєві дачі"

Сьогодні, 8 червня, у Києві загинув чоловік, якого затиснуло між платформою та вагоном потяга на залізничній станції "Караваєві дачі".

Так, о 15:04 від служби "103" надійшла інформація про те, що на вулиці Вадима Гетьмана, 48-А, що у Солом'янському районі столиці, на залізничній станції "Караваєві дачі" між платформою та вагоном залізничного потягу заблоковано чоловіка.

Рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою гідравлічного інструменту витягли тіло чоловіка.