Автівку добряче розтрощило / фото od.npu.gov.ua

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася під Одесою, одна людина загинула і троє госпіталізовані.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Одеській області, сьогодні на автодорозі Одеса-Київ біля села Бурдовка Роздільнянського району водій BMW не впорався з керуванням і врізався у відбійник.

Читайте такожПід Житомиром побили нардепа – ЗМІ

Відео дня

«Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень водій - житель Овідіопольського району, 1967 року народження, загинув на місці. Троє пасажирів, зокрема дитина 2017 року народження, госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості», - повідомили у відділі.

Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Поліцейські встановлюють усі обставини ДТП і вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За попередніми даними, водій значно перевищив швидкість, у автомобіля лопнуло колесо. Втративши керування, іномарка врізалася у відбійник, потім її відкинуло на 100 метрів від місця аварії.