Водій та ще одна 19-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження / фото Нацполіція

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у центрі Києва одна людина загинула, двоє травмовані.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, о 2:30 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про аварію на бульварі Лесі Українки.

Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля Infinity G25 не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, після чого здійснив наїзд на дерево та опору світлофора. Внаслідок ДТП на місці загинула 18-річна пасажирка. Водій та ще одна 19-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Їх доставлено до лікарняного закладу.

Відео дня
фото Нацполиция

Читайте такожУ Києві вщент згорів автобус (фото, відео)Під час перевірки було встановлено, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Зараз він у лікарняному закладі під охороною поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Зловмиснику уже повідомлено про підозру та підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Інші новини за темою: